«Για μένα ήταν ένα πάθος και…»: Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη !!!

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη. Ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη γνωριμία και τον έρωτά τους και ήταν άκρως αποκαλυπτικός!Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε πώς έγινε η γνωριμία του με την πρώην γυναίκα του.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει πως τη γνώρισε σε ένα κλαμπ μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, καθώς γι’ αυτόν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Παράλληλα, ανέφερε πως μέσα από έναν καβγά αναπτύχθηκε η σχέση τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους.


Στη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης περιέγραφε τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία ήταν τότε ζευγάρι 6 χρόνια.

«Είμαστε 6 χρόνια μαζί. Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ήδη ηθοποιός. Τη γνώρισα σε ένα κλαμπ, σε μια κοινή παρέα. Την είδα πρώτη φορά, την ερωτεύτηκα. Κεραυνοβόλος έρωτας. Για μένα ήταν ένα πάθος και ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. Λέω πως το ένιωσα εγώ. 3 χρόνια μετά τον γάμο, γιατί είμαστε 6 χρόνια μαζί συνεχίζει να υπάρχει αυτό το πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μάλιστα, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δε ζήλευε τις ερωτικές σκηνές του με άλλες ηθοποιούς.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ