Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν κόλαφος και αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου, πως συζεί με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά δεν σκοπεύει να παντρευτούν.Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια με τον Θοδωρή Αθερίδη να αναφέρει: «Έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά»Στην ερώτηση αν μετά από τόσα χρόνια σχέσης έχει βαρεθεί ο ένας τον άλλον, απαντά: «Δεν βαριέμαι εύκολα. Φροντίζω στις σχέσεις που με ενδιαφέρουν να δίνω μια κινητικότητα ώστε να ανανεώνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε πως θα πάει αυτή η σχέση».
Όσο για το αν σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Όχι, καθόλου. Ούτε εγώ ούτε η Σμαράγδα σκεφτόμαστε τον γάμο». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.
Τέλος, δεν έκρυψε πως με την πρώην σύζυγό του Ελένη Γκασούκα, δεν έχει πάρει διαζύγιο καθώς δεν έχει χρειαστεί: «Το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω».
Πηγή athensmagazine.gr







