Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό με το Γιώργο Λιάγκα καλεσμένος βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος και αναφέρθηκε στην επικαιρότητα αλλά και στη δικαστική διαμάχη του με τη Πάολα .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
“Αυτό έχει προκύψει α τελευταία 2,5 χρόνια με το τραγούδι αυτό που το έχουμε κουβεντιάσει, έχει ξαναειπωθεί. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν υπάρχει απόφαση οριστική. Είχε γίνει κάποια στιγμή ένα λάθος στην αγωγή τη δική μας, από τη δική μας πλευρά. Δικό μας το λάθος, διορθώθηκε και η αγωγή ξεκίνησε από την αρχή. Αυτό, δεν έχει αλλάξει κάτι, περιμένω“.
Αμέσως μετά, ο ίδιος τόνισε: “Δεν θυμάμαι καν πόσα λεφτά ζητάω στην αγωγή. Για μένα δεν έχουν σημασία τα λεφτά, πραγματικά δεν θυμάμαι. Με νοιάζει το ηθικό κομμάτι. Το είχα πει και στη Νατάσα από την αρχή, θέλω να βάλω κάποια σύνορα και κάποια όρια στα κομμάτια του πατέρα μου, στην περιουσία του να το πω έτσι. Αν το αφήσω αυτό το πράγμα θα επεκταθεί θα μπορεί ο καθένας να παίρνει κάποια μέρη του πατέρα μου και να γράφει το όνομά του“.
Όσον αφορά την Πάολα και τη στάση της απέναντι σε όλο αυτό, ο Γιάννης Βαρδής είπε: “Αν έβγαινε η Πάολα και μου έλεγε “Ρε Γιάννη, να μην το τραβήξουμε”, πολύ πιθανόν να δεχόμουν μία τέτοια συγγνώμη. Δεν το έχει κάνει, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου τα τελευταία χρόνια. Κάποια στιγμή να τη ρωτήσετε να δούμε και τη θέση της. Ξέρω ότι δεν της αρέσει να μιλάει για τέτοια πράγματα, το καταλαβαίνω. Το κατανοώ αλλά έχω μιλήσει μόνο τόσο πολύ εγώ γι’ αυτά τα πράγματα που ίσως κάποια στιγμή… Βέβαια, δεν έχει να κάνει με την Πάολα, έχει να κάνει με τον συνθέτη. Εγώ δεν έχω κάνει αγωγή στην Πάολα, έχω κάνει αγωγή στον Τόνυ τον Μαυρίδη που είναι συνθέτης του κομματιού“.







