Αποκάλυψη «φωτιά» Σταματίνας Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Σκορδά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος και η Φαίη…» !!!

Με αφορμή της πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της στιγμής που έμαθε για τη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον AΝΤ1. Ενώ, πριν μερικά χρόνια και όταν η Μαριέττα Χρουσαλά είχε γεννήσει το γιο της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της προέβη σε αποκαλύψεις, χαρακτηρίζοντάς την άτιμη!

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με το κανάλι για πρωινό. Επίσης, θεωρώ, ότι είναι λίγο αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα και γι’ αυτό θα παρακαλέσω να μην με ξαναρωτήσουν γι’ αυτό. Είναι ένας άνθρωπος με μία ομάδα που κάνουν πρωινό, πάει καλά, και είναι προσβλητικό συνέχεια κάποιον να ακούει ότι θα κάνει πρωινό ή αν θα κάνει πρωινό, οπότε θα ήθελα να είναι η τελευταία φορά που το συζητάω», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την παρουσιάστρια του Happy Day να σχολιάζει πως:

«Είναι ένας πολύ αξιόλογος επαγγελματίας με πολύπλευρο ταλέντο και σε ό,τι έχει δοκιμαστεί, τα έχει πάει πολύ καλά. Βέβαια, θέλω να του πω κάτι με πολλή αγάπη που είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα. Λέει ότι δεν είναι έντιμο για τον Γιώργο Λιάγκα που είναι στη ζώνη, να τον ρωτούν αν θα τον αντικαταστήσει.

Έχεις δίκιο Γρηγόρη μου, αλλά αν κάποιος από εσένα και τον Γιώργο Λιάγκα έχει αποφασίσει να κάνει ασκήσεις επί χάρτου, δεν θα σκεφτεί ούτε εσένα, ούτε τον Γιώργο, ούτε εμένα.

Επειδή τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι σε διοικητικές θέσεις κάνουν κάποια σενάρια που έχουν καραμπόλες και παράπλευρες απώλειες, αλλά σκέφτονται το καλό της επιχείρησης, δεν το βλέπουν έτσι».

«Μου έχει τύχει να είμαι και στις δύο πλευρές. Και στην πλευρά του θιγμένου που ξαφνικά από μία καραμπόλα βρέθηκε χωρίς δουλειά και μάλιστα είχε τύχει τότε να είναι ο Γιώργος και η Φαίη που ήρθαν από το Mega στον ΑΝΤ1 και το έμαθα από ένα δελτίο Τύπου. Και μου έχει τύχει να συζητάω να πάω κάπου, που δεν πήγα, αλλά αν πήγαινα θα έτρωγα μία ώρα από μία εκπομπή που είναι 15 χρόνια στον αέρα. Έλεγα “μα πώς θα το πάρουν αυτοί οι άνθρωποι;”, και μου έλεγαν “μην ανησυχείς, είναι το καλό της επιχείρησης”.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λιάγκας και η Φαίη που ήρθαν τότε στον ΑΝΤ1, το έκαναν για να κάνουν κακό σε εμένα, δεν το εξέλαβα έτσι. Κι αντίστοιχα, αν είχα πάει κι εγώ εκεί που συζητούσα που δεν πήγα, δεν είναι ότι θα είχα προσωπικό με κάποιον που η ζώνη θα έμπαινε στη δική του», αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ