Χριστίνα Παππά : ” Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες συνέντευξη στο Mega Καλημέρα παραχώρησε η Χριστίνα Παππά η οποία και αναφέρθηκε στη πάθηση της εγγονής της .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Ο γιος μου (Δημήτρης Παππάς) ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ