Όπως είδαμε χθες ένταση επικράτησε στο Super Κατερίνα καθώς βγήκε στον αέρα ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας ekklisiaonline Ανδρέας Καραγιάννης ο οποίος και σχολίασε όσα λέει η Μαρία Σολωμού για τη προσωπική της ζωή στο κανάλι της .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Έχω εκπλαγεί από τις δηλώσεις και την εν γένει στάση ζωής της Μαρίας το τελευταίο διάστημα. Είχα την αίσθηση τόσα χρόνια με τις δηλώσεις που έκανε για το πόσο χριστιανή είναι, για το ότι κοινωνεί, για τις συχνές επισκέψεις της στην Εκκλησία, κυρίως στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, ότι ήταν πράγματι μιας ευσεβής ορθόδοξη Χριστιανή γυναίκα.
Δεν κρίνουμε κανέναν άνθρωπο, όμως επειδή αρκετές φορές έχουμε πει δημόσια ΜΠΡΑΒΟ σε λεγόμενά της, οφείλουμε να επισημάνουμε πως μια ευσεβής Ορθόδοξη γυναίκα δεν προκαλεί μιλώντας δημόσια για ερωτικού περιεχομένου θέματα μονάχα για να τραβά τη δημοσιότητα , την ώρα που έχει παιδιά.
Ο καθένας δικαιούται να πράττει όπως νομίζει , αλλά μια ευσεβής ορθόδοξη γυναίκα, έχουν ορίσει οι πατέρες της Εκκλησίας μας πώς θα ήταν σωστό να φέρονται», είπε -μεταξύ άλλων- ο ιερέας στο ekklisiaonline.
Με αφορμή τις απόψεις του ιερέα και όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε υποστηρίζοντας την γνωστή ηθοποιό. «Είναι προσβλητικό αυτό που λέτε για τη Μαρία Σολωμού, Θα μας στερήσετε να μιλάμε δημόσια για το sex; Απαγορεύεται ο έρωτας; Δεν καταλαβαίνω. Τι οπισθοδρομικά πράγματα είναι αυτά;».
«Εμείς της ζητάμε να δίνει συνεντεύξεις. Σπάνια μιλάει η ίδια, Κάνω συνεντεύξεις με τη Μαρία Σολωμού από τότε που ήταν 18 χρόνων. Είναι αυτή που είναι και πάντα τα έλεγε αυτά τα πράγματα. Κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύονται το όνομά της για να έρχονται στη δημοσιότητα.. Είμαι πάρα πολύ ευγενικός. Πάρτε το πίσω αυτό που λέτε για επίθεση», πρόσθεσε ενοχλημένος ο δημοσιογράφος.
Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Παρακαλώ τον ελληνικό Τik Tok που κάνει viral μόνο εμένα και τα νεύρα μου, να κάνει και τα νεύρα του Γιάννη».







