Ελεονώρα Μελέτη : Συγκλονισμένη μετά τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία – ” Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Μega Καλημέρα συγκλονισμένη τελείως σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας τα εξής

«Για εμάς να ξημερώσει μια ωραία και καλή ημέρα γιατί δυστυχώς με τις εικόνες που βλέπουμε τα τελευταία 24ωρα να έρχονται από Τουρκία κι από Συρία πραγματικά πιάνεται η καρδιά μας.

Τι να πει κανείς όταν βλέπει αυτά τα παιδικά ματάκια εγκλωβισμένα κάτω από συντρίμμια, ναι πολύ ευχάριστη είδηση ότι ζουν αυτά τα παιδάκια αλλά όλα τα παράλληλα δράματα που τρέχουνε ταυτόχρονα, το ότι πεθαίνουνε μητέρες, έγκυες, οικογένειες ξεκληρίζονται, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έχει συμβεί.

Επειδή καταλαβαίνετε ότι είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και θα μας απασχολεί τις επόμενες ημέρες πάμε να ξεκινήσουμε δυστυχώς με μια λίστα νεκρών που δυστυχώς αυξάνεται»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ