Όπως είδαμε χθες στο ” Ποιος είναι πρωινιάτικα ” μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στο Masterchef , στο γνωστό chef Γιάννη Γκελντή και έκανε και μια πρόσφατα αποκάλυψη για αυτόν .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
“Απέχω πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση, γιατί δεν είχα καμία πρόταση και δεν είμαι ο τύπος που θα το κυνηγήσει. Δεν ξέρω να ζητήσω χορηγίες, δεν ξέρω να παρακαλέσω. Ντρέπομαι, είμαι ντροπαλό άτομο”.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Και συνέχισε λέγοντας: “Εμένα μου αρέσει πολύ τo MasterChef. Μόνο που έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος: το έχουν τρίωρο και δύο μέρες τη βδομάδα, ενώ κανονικά θα ήταν να έχουν δύωρο τρεις φορές την εβδομάδα”.
Σχετικά με την αποκάλυψη του Γιάννη Γκελντή ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε έναν καβγά με τον Βλάσση Μπονάτσο, είπε: “Αυτό είναι ένα περιστατικό που έγινε πριν από 20 χρόνια σε μία εορταστική εκπομπή του Mega. Είχαμε πάει εμείς σαν εκπομπή να πούμε το “Κοκοράκι”. Ποιος ξέρει πώς ήταν ο Βλάσσης εκείνη τη μέρα”.
“Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι απ’ όλη αυτή την πορεία που είχα μαζί με τον Γιάννη, που τον αγαπούσα και τον αγαπώ ακόμα, αυτό του έμεινε;” τόνισε κλείνοντας.







