Κατερίνα Ζαρίφη για Πρωινό Καφέ : ” Δεν έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από το ραντεβού που μας είπαν ότι κόβεται ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο ” Στούντιο 4 ” καλεσμένη βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία και αναφέρθηκε στη περίοδο που παρουσίαζε το Πρωινό Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και σε όσα άκουγαν .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Ήταν το καλύτερο συμβόλαιο που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με λεφτά τέτοια, με Μουτσινά θεούλη… και ξεκινάμε. Θυμάμαι η πρώτη εκπομπή με τον Πρωινό Καφέ είχε κάνει 55%. Αναρωτιόμουν, αν θέλουν να μας δουν. Eurovision, αγάπη μου… Φεύγουμε θυμάμαι και την επόμενη μέρα βλέπω τα μεσημεριανά και ξεκινάει ένα γλεντοκόπι: “Stand up ίσως, comedy όχι”. Και λέω στον Νίκο: “Χριστέ μου, τι μας λένε;”. Μιλάμε για βρισίδια. “Μα πώς πήγαν μ’ αυτά τα κιλά να κάνουν εκπομπή;”, “Μα πώς πήγε ένας χωρίς μαλλιά να κάνει εκπομπή;”. Ήταν όλο τρελό».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε: «Τότε το δεδομένο Κούκλα-Μπούκλα ήταν δεδομένο στην τηλεόραση και αυτό μας χτυπούσαν, ότι δε μπορούν όλες οι ωραίες παρουσιάστριες να έχουν κάνει πρωινό και να πάνε κι αυτοί. Δεν θεωρώ ότι με τον Νίκο ήταν μία κακή εκπομπή και είδα πράγματα να γίνονται μετά σε άλλες εκπομπές. Και debate και μιμήσεις και πλάκες».

«Σταδιακά το κανάλι ήθελε να κάνουμε κάτι που να μοιάζει με τα απέναντι. Όμως, εκ των πραγμάτων εμείς δεν ήμασταν οι απέναντι. Έτσι φάγαμε αυτό το βατερλώ. Η εκπομπή πήρε μέχρι Μάρτη. Κόπηκε στα γενέθλιά μου, γύρω στις 26 Μαρτίου. Αλλά πραγματικά ήταν η απελευθέρωση. Δε νομίζω ότι έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από εκείνο το ραντεβού με τον κύριο Λεβέντη, που μας είπε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Δεν πειράζει, του λέω! Είχα πάρει εγώ την τσάντα… Πού υπογράφω, λέω, να φύγω».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ