Μente Fuerte : H σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και η μάχη με τα κιλά του – ” Κατ’αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω. Κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στο Τhe 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένος βρέθηκε ο γνωστός ράπερ Mente Fuerte . Ο ίδιος λοιπόν αναφέρθηκε στη μάχη του με τη κατάθλιψη , στα κιλά που έχασε αλλά ακόμα αναφέρθηκε και στη Μαρία Σολωμού .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω. Κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό. Την πιστεύω όταν λέει ότι πάει στο γυμναστήριο, γιατί ξέρω που ειναι το γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους. Δεν ηρεμεί αυτό, απλά δεν το δείχνεις. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι γιατί βαριέσαι. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ που να την βρω; Εσύ θα την βρεις» «Ήθελα γιατί έφτασα σε ένα σημείο, που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί από ό,τι βλέπεις είμαστε καυ@εςς είτε με πολλά κιλά είτε με λίγα. Είναι θέμα πως αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο, γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ