Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει : ” Eίπα να κάνω ζωντανό. Έχω πολλά χρόνια να κάνω , μου αρέσει ” !!!

Όπως φαίνεται το THe 2 night show ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη κάμερα του Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε αλλά και στο αν θα κάνει πρωινή ζώνη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Είπα να κάνω ζωντανό. Έχω πολλά χρόνια να κάνω, μου αρέσει. Είπα να μιλήσω λίγο με τους τηλεθεατές -για λίγο, μη φανταστείτε για πολύ. Θα δώσω μερικά δώρα γιατί έχουμε δύο μήνες να εμφανιστούμε από τις 18 Νοεμβρίου κι επειδή δεν ήμασταν και τα Χριστούγεννα είπαμε να δώσουμε μερικά δώρα στους τηλεθεατές” είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν την επόμενη σεζόν να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, είπε: “Γράφτηκε ότι θα κάνω και το Πρωινό; Η Νάνσυ θα κάνει το Πρωινό του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα, αν θέλει ο Γιώργος Λιάγκας”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ