Σπύρος Μπιμπίλας : Η ενόχληση του με τους δημοσιογράφους στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου – ” Πόση αγραμματοσύνη ” !!!

Μια ανάρτηση για τα λάθη που έκαναν οι ρεπόρτερς των καναλιών κατά τη μετάδοση της κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τα συντακτικά λάθη που έγιναν στην ζωντανή μετάδοση.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Πόση αγραμματοσύνη έχουν τόσοι πολλοί ρεπόρτερ όλων των καναλιών! Σχολείο δεν πήγαν; Το τι κοτσάνες πετάνε κατά τις περιγραφές τους στην κηδεία του έκπτωτου πρώην βασιλιά. Ακούσαμε την “βασιλομήτωρ” αντί βασιλομήτορα… το τι του “εκλιπων” αντί εκλιπόντος.. Ντροπή σας αγράμματοι να σκοτώνετε την ωραία γλώσσα μας.! Ανοίξτε Βιβλία να μάθετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ», έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ