Νίκος Οικονομόπουλος : ” Έχει χτυπήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο ” Καλύτερα Δεν Γίνεται ” προβλήθηκε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ με το βιογραφικό του Νίκου Οικονομόπουλου ο οποίος και αναφέρθηκε στο ότι έχει ξυπνήσει μέσα του το πατρικό έντστικο , εξήγησε τι είναι για εκείνον η γυναίκα ενώ αναφέρθηκε και στη συγκίνηση που ένιωσε σε πρόσφατα συναυλία του στη Πάτρα on stage . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει. Δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό, δεν ξέρω. Δε μπορώ να το σχεδιάσω. Κι ενώ εγώ είμαι γενικά του προγράμματος, έχω πρόγραμμα στη ζωή μου σε όλα, σε αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Οικογένεια θα κάνω όποτε θέλει ο Θεός. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ και ο έρωτας. Υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Εμένα αυτό μου αρέσει, το πιο ρομαντικό, πιο παραδοσιακό» αναφέρει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Γυναίκα… η ζωή… Από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι» λέει ο αγαπημένος ερμηνευτής.

Όσο για την on stage συγκίνησή του σε συναυλία του στην Πάτρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρει,

«Πάντα σκέφτομαι το παρελθόν. Το κουβαλάω. Ζω με το παρελθόν, και τις κακές και τις καλές στιγμές. Είδα τον πατέρα μου, την μάνα μου. Ξέρεις, το μυαλό δε σταματάει, ειδικά το δικό μου, να σκέφτεται. Και ήθελα και να το μοιραστώ. Για ποιο λόγο να κρυβόμουν; Έχω κανένα λόγο να κρύψω τη συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Ίσα ίσα. Ήταν οι άνθρωποι που με έφεραν στη ζωή και γύρισα τον χρόνο πίσω και σκέφτηκα όλα αυτά που έχω ζήσει. Δεν είναι και λίγα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ