Έλενα Ασημακοπούλου : ” Δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου , με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά ” !!!

Στη τελευταία εκπομπή ” Μαμάδες ” με τη Τζένη Θεωνά για το 2022 καλεσμένη βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου η οποία και αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της Μαρίας αλλά και στη διαχείριση των τριών αποτυχημένων εγκυμοσύνων που είχε . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής  «δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα «ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω». Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη».

«Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ».

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα» πρόσθεσε, ακόμα, η Έλενα Ασημακοπούλου στο γυναικείο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ