Μάνος Γαβράς : ” Ένιωσα ότι κατέστρεψα τη ζωή μου – ” Ορίστε τι κατάφερες ” Σκεφτόμουν και ένιωθα άσχημα απέναντι στον εαυτό μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Ελένη ” παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Γαβράς και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια , την προσωπική του ζωή αλλά και στις άμυνες του . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
Μου είναι πολύ πιο δύσκολο να αποχωρίζομαι τη μητέρα μου από τότε που έχασα τον πατέρα μου” παραδέχτηκε αρχικά για την απώλεια του πατέρα του. Μιλώντας για το παρελθόν του και τις επιλογές που τον καθόρισαν, ο Μάνος Γαβράς δεν δίστασε να παραδεχτεί: “Στη ζωή πρέπει να παίρνεις και τις ευθύνες σου, να βρεις την άκρη μόνος σου. Δεν πιστεύω ότι οι άντρες δεν κλαίνε, για μένα οι άντρες κλαίνε. Έχω κλάψει πολλές φορές, είναι ωραίο και λυτρωτικό πράγμα. Από εκεί και ύστερα σκλήρυνα λόγω των καταστάσεων. Θα κλάψω όταν νιώσω ότι πρόδωσα τη ευκαιρία που είχα σε αυτήν τη ζωή να κάνω πράγματα. Το έχω νιώσει δυο τρεις φορές -επειδή περνούσα δύσκολα τότε- ότι κατέστρεψα τη ζωή μου με τις επιλογές που έκανα, ένιωθα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς τα πράγματα. “Ορίστε τι κατάφερες;” σκεφτόμουν και ένιωθα άσχημα απέναντι στον εαυτό μου. Υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας αλλά όχι με την έννοια του ότι πρέπει να αποδείξω κάτι σε κάποιον“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ