Στα χειρότερά του: Ο Τόλης Βοσκόπουλος μεθυσμένος με τσιγάρο μιλάει για τη Τζούλια Παπαδημητρίου (Video) !!!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «βύθισε» την χώρα στο πένθος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με το θάνατό του, με την πρώην του σύζυγο, Τζούλια Παπαδημητρίου, να μιλά με αποκαλύψεις.

poster
Παρά, μάλιστα, την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύζυγός του επιμένει, τονίζοντας πως ακόμη τον αγαπά.

Μιλώντας στο debater.gr για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε: «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να πει στον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν πρόλαβε, η Τζούλια Παπαδημητρίου απάντησε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μεθυσμένος με τσιγάρο μιλάει για τη Τζούλια Παπαδημητρίου
Ο γνωστός τραγουδιστής το μακρινό 1995 και λίγο πριν γνωρίσει την Άντζελα Γκερέκου είχε περάσει μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος εμφανώς μεθυσμένος, καπνίζοντας μπροστά στις κάμερες δήλωνε: «Εγώ είμαι ο κύριος Βοσκόπουλος, μήπως δεν έχετε καταλάβει»

https://youtu.be/68eusVgZN9Q

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ