Εκνευρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων : ” Μην το συνεχίζετε ! Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινά βρέθηκε σε πρεμιέρα μιας θεατρικής παράστασης και εκεί συνάντησε τους δημοσιογράφους όπου ρωτήθηκε για το μέλλον του ” Καλό Μεσημεράκι ” αλλά και για την Ελεονώρα Μελέτη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον. Αν είχαμε, θα το λέγαμε στην εκπομπή φαντάζομαι” είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Για τον Τριαντάφυλλο, είπε: “Γιατί να μην του ευχηθώ; Αλήθεια εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο. Πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ; Μην το συνεχίζετε. Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι. Ποια είναι η κοπέλα η άτιμη; Θα πάω να δω που μένει τα Χριστούγεννα”.

Τέλος για την Ελεονώρα Μελέτη, είπε: “Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε όλοι μαζί; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μη ρωτάτε τέτοια πράγματα. Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Μην απαντήσετε… Είναι κακή τηλεόραση, καινούρια στήλη. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ