Μάρα Ζαχαρέα : H σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της και τον σύζυγό της – ” Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Happy Day και στη Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε η Μάρα Ζαχαρέα η οποία και αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στο σύζυγο της Θόδωρο Ρουσόπουλο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω “Σασμό”. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα.

Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ