Όπως είδαμε πρόσφατα μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε το Open φαίνεται πως η εκπομπή ” Εμείς ” με την Ίνα Ταράντου ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου . Μάλιστα η κάμερα του Πρωινού μας συνάντησε την Ίνα Ταράντου η οποία και είπε τα εξής για το τέλος της εκπομπής της
“Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται οι εκπομπές. Προφανώς κάποιοι ξέρουν καλύτερα. Το προσπαθήσαμε αρκετά. Πιστέψαμε σε αυτή την εκπομπή. Η ζώνη αυτή είναι ανταγωνιστική”.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Και πρόσθεσε: “Πικράθηκα. Συζητούσαμε πως μπορούν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στην εκπομπή. Θέλαμε να υπηρετήσουμε μια εκπομπή που θα έχει να κάνει με την Ελλάδα και την φωτεινή πλευρά της ζωής”.
“Με εκτιμούν και παραμένω στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Δυστυχώς κάποιοι εργαζόμενοι της εκπομπής δεν θα παραμείνουν στο κανάλι. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα. Προσδώσαμε στην εκπομπή κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά”.







