“ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ” ο Πέτρος Φιλιππίδης! Που αναζητούνται τα ΙΧΝΗ του!!!

“ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ” ο Πέτρος Φιλιππίδης! Που αναζητούνται τα ΙΧΝΗ του! Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα, εκεί πήγε κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ ελάχιστοι γνωρίζουν το που βρίσκεται αυτή την περίοδο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραμένει όλη την ημέρα κλεισμένος στο σπίτι, δεν βγαίνει έξω ενώ για όλες τις ανάγκες του και τις προμήθειες του φροντίζει η σύζυγος του.
Στο χωριό του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του νιώθει την ανάγκη να απομονωθεί από όλους και όλα. Μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου έχουν σχεδόν μετακομίσει στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, το χωριό Κουκλιοι Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων. Κάποιοι κάτοικοι του χωριού έμαθαν για την άφιξη του και θέλησαν να τον επισκεφτούν όμως ενημερώθηκαν πως ο ίδιος δεν θέλει καμία επαφή με κανέναν, καθώς νιώθει πολύ άσχημα και σωματικά και ψυχολογικά.

Πηγή freegossip.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ