Αντώνης Κανάκης για το τέλος του ” Ράδιο Αρβύλα ” : ” Θα σας αφήσουμε στο τέλος της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου ” !!!

Όπως είδαμε χθες ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν το φινάλε μίλησε για τη προσωρινή παύση της εκπομπής του λόγω του Μουντιάλ . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Να σας υπενθυμίσω ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας».

Γιατί πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 20 επεισόδια. Μετά το Μουντιάλ είναι οι γιορτές, αλλά μάλλον θα τα πούμε το ’23, όταν τελειώσουν όλα αυτά»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ