Όλοι έχασαν την είδηση: Η Κατερίνα Καινούργιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ! Τι αποκάλυψε η ίδια!!!

Η Κατερίνα Καινούργιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ! Τι αποκάλυψε η ίδια!. Μα δεν είναι πως το είπε σε μια φίλη της! Το είπε στην εκπομπή της, σε όλη την Ελλάδα. Βαθύτατα οργισμένη για όσα της σδούρουν εδώ και καιρό στα σόσιαλ. Πιστεύει μάλιστα πως πίσω από πολλούς fake λογαριασμούς, κρύβεται διάσημη παρουσιάστρια! “Ξέρει κανείς αν εγώ μπορώ να κάνω παιδί; Με αυτή την ατάκα έκανε αντεπίθεση σε όσους την χτυπούν καθημερινά και υποφέρει. Το “όπλο” της εγκυμοσύνης στα χαρακώματα των τηλεμαχών!

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου μας λέει πως της οφείλουμε μόνο καλά σχόλια, επειδή, δεν ξέρουμε αν…μπορεί να κάνει παιδί.
Η Κατερίνα Καινούργιου έχει…άλλοθι το ότι ο δικός της σύντροφος είχε μόνο δέκα χρόνια διαφορά! Αυτό, το διατυμπάνιζε κάθε τρεις και λίγο στον αέρα, με την παραμικρή αφορμή. Δηλαδή η Κωνσταντίνα Σπυρουπούλου, είναι απαράδεκτη, όχι επειδή τα είχε με καναλάρχη, αλλά επειδή εκείνος ήταν πολλά χρόνια μεγαλύτερος της!

Ενώ ο σύντροφος της Καινούργιου ήταν απλός, παραγωγός…. Σαν τον φόρο πολυτελείας στα αυτοκίνητα! Το δικό μου, είναι μικρότερων κυβικών αυτοκίνητο άρα να με κράξετε λιγότερο!

Τέτοιο επιχείρημα χρησιμποποιεί η Κατερίνα Καινούργιου που έχει και την μύγα να συγκρίνει ότι ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, δεν είχε την ίδια ισχύ με τον καναλάρχη που είχε σχέση η Σπυροπούλου. Μην πολεμάς κανέναν που σε αδικεί! Θα ‘ρθει η ώρα που θα αυτοτιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο!…θα πρεπε να λέει ένα ρητό που κακώς δεν υπάρχει! Ήρθε λοιπόν η στιγμή στην Ελληνική σόου μπιζ, τρεις τηλεπερσόνες πρώτης γραμμής, να …αλληλοεξοντωθούν και να αλληλοεκτεθούν όσο ποτέ καμμία στην Ελληνική τηλεόραση!

Πηγή freegossip.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ