Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια: Η… ερωτική ταινία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θέλει να εξαφανίσει η Μαρία Μπεκατώρου !!!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει όμως πραγματοποιήσει αρκετές διαφορετικές δουλειές μπροστά στην οθόνη.Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος την είδαμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, εκτός από το «The Chase», όπου την απολαμβάνουμε καθημερινά και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο… διαφορετικός ρόλος που ενσάρκωσε η Μαρία Μπεκατώρου
Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ