” Όταν συνεργάστηκα με τον Αντώνη Ρέμο ένιωθα σαν ψάρι έξω από το νερό ” !!!

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» παραχώρησε η Φωτεινή Δάρρα. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την πορεία και τις συνεργασίες της στον χώρο της μουσικής, την απουσία του πατέρα της αλλά και το πώς κατάφερε να κυνηγήσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.«Εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας. Τα προβλήματά σου δεν είναι αυτά που σε καθορίζουν σε όλη σου τη ζωή. Γεννήθηκα σε μία μάλλον φτωχή οικογένεια, ο πατέρας μου έλειπε πάρα πολλά χρόνια στο εξωτερικό κι εγώ έζησα μέχρι τα 5 μου στη Λιβύη» εξομολογείται η Φωτεινή Δάρρα και προσθέτει: «Ήταν δύσκολη η προσαρμογή. Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου μέχρι και το Λύκειο και δεν είχα θετική ανταπόκριση από τους γονείς μου στο να γίνω τραγουδίστρια. Όμως, αυτό έγινε. Κατά κάποιο τρόπο άλλαξα τη μοίρα μου».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Φωτεινή Δάρρα παραδέχεται πόσο δύσκολο της ήταν να συνεργαστεί με έναν λαϊκό τραγουδιστή, όπως ο Αντώνης Ρέμος. Η ίδια ανέφερε: «Έχει τύχει να συνεργαστώ με λαϊκούς τραγουδιστές, όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Ρέμος, και αισθανόμουν εκτός γηπέδου. Έλεγα τα έντεχνα κομμάτια που λέω πάντα αλλά ένιωθα τελείως εκτός, σαν ψάρι έξω από το νερό. Έφταιγα όμως εγώ, γιατί εγώ είχα πάει σε έναν χώρο που δεν μου ταίριαζε».

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ