Όπως είδαμε χθες καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά- δες βρέθηκε η Μαρία Καβογιάννη η οποία και αναφέρθηκε στην υποκριτική . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και γω πώς παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα“.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Και πρόσθεσε: “Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια.
Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις“.







