Αλέξης Κούγιας σε Λιάγκα: «Δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα, σας το λέω ξεκάθαρα, ηρεμήστε λίγο» !!!

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να μιλήσει για την καταγγελία βιασμού που έχει κάνει μια 19χρονη κατά δύο αστυνομικών.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μάλιστα, είχε και έναν “ιδιαίτερο” διάλογο με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εάν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με μένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο. Είναι μία εντελώς περίεργη περίπτωση. Υπάρχει ένα κορίτσι 19 ετών, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε και η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε: «Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, αφού σας διαβεβαιώσω, για να ηρεμήσετε κι εσείς, ότι δεν ζηλεύω κανένα συνάδελφό μου και καμία δόξα του. Μία χαρά. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ