«Tαύρος εν υαλοπωλείω» η Ναταλία Γερμανού: «Θα αρχίσετε να με ξεφτιλίζετε κάθε μέρα;» !!!

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, μετά από την επική γκάφα στην χθεσινή εκπομπή (15/10), σειρά είχε μια ακόμη όπου είδαμε την Ναταλία Γερμανού να έρχεται σε δύσκολη θέση.Την ώρα που η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να δώσει το δώρο στο οποίο είναι το κόλλημά του Άκη Πετρετζίκη η γνωστή παρουσιάστρια δεν περίμενε την αντίδραση του σεφ.

Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι τον έχεις αδυναμία και μπορείς να τον μοιραστείς και με τον γιο σου, Αχιλλέα!». «Τι; Δεν είναι ο αγαπημένος σου;», ρώτησε με απορία η Ναταλία Γερμανού με τον σεφ να απαντά γελώντας:

«Τον έχω αδυναμία; Ποιος το είπε αυτό ρε παιδιά; Δεν πειράζει, καλός είναι!». Τότε η παρουσιάστρια είπε: «Τι; Δεν τον έχεις αδυναμία; Θα αρχίσετε κάθε μέρα να με ξεφτιλίζετε σε αυτή την εκπομπή; Τι θέλετε να κάνω;»

Πηγή You weekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ