Όπως είδαμε χθες στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένη βρέθηκε η Σοφία Φαραζή η οποία και αναφέρθηκε στη σειρά ” Big Bang ” όπου και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της , στη απουσία της 12 χρόνια από τη τηλεόραση αλλά και στην επιστροφή της με τη σειρά ” Παγιδευμένοι ” . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
”Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι είμαι στην τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά επειδή πήγαινα στις πρόβες και στις παραστάσεις ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μία φάση στην ζωή μου τα τελευταία χρόνια που δεν ήξερα αν θέλω να είμαι σε αυτό τον χώρο, αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός.”
Η Σοφία Φαραζή πρόσθεσε: ”Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα για μια διετία αν τελικά το αγαπάω αυτό. Αλλά έκανα τόση δουλειά με τον αυτό μου που συνειδητά πια ξέρω τι αγαπάω και τι όχι”.







