Φώτης Σεργουλόπουλος : ” Εύχομαι όλοι οι άνδρες να ανακαλύψουμε κάποια στιγμή τη γυναικεία μας πλευρά ” !!!

Όπως είδαμε χθες μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τη Τζένη Μελιτά ” Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν ”, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο όσον αφορά τις δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου στην εκπομπή . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Αυτή η δήλωσή του ήταν πολύ σημαντική, αυτή τη στιγμή που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο μέτωπο κανονικά, ένας άνδρας που αγαπάει τις γυναίκες να λέει “Ανακαλύπτω τη γυναικεία μου πλευρά, συμφιλιώνομαι με αυτή” για μένα αυτό σημαίνει ότι ως άνδρας αγαπάω τις γυναίκες, βρίσκομαι κοντά τους και δεν τις έχω απέναντι, και ξεχνάω τα φοράω παντελόνια, χτυπάω το χέρι στο τραπέζι…» σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: «Να χαίρεσαι τη γυναικεία σου πλευρά και εύχομαι όλοι να την ανακαλύψουμε κάποια στιγμή».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ