Όπως είδαμε χθες στο Happy Day βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη η οποία και αναφέρθηκε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για το σύζυγο της Βαγγέλη Σερίφη και αναφέρθηκε στο γιο τους Βύρωνα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Πολλές φορές με ρωτάει ο κόσμος “είστε 13 χρόνια μαζί, φαίνεστε ευτυχισμένοι, πώς το κάνετε αυτό;”. Εγώ είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ κι όταν βλέπω σε μικρογραφία τον Βαγγέλη στο πρόσωπο του γιου μας, με πιάνουν τα ζουμιά. Είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να έρχεται ξανά στη ζωή. Τόσο πολύ μοιάζουνε, είναι απίστευτο»
Και συνέχισε, μιλώντας για τον σύζυγό της: «Είναι τόσο ευγενικός, τόσο καλός, κάθε ημέρα θα κάνει κάτι και θα με συγκινήσει. Είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι θέλω να μοιραστώ μαζί του. Καθημερινά θα ασχοληθεί με το παιδί του, είναι ένας πολύ καλός πατέρας. Είμαστε πολύ ωραία ομάδα».
Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Κι ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο και η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική. Να δουλεύεις τη σχέση σου, να μην βαριέσαι, να κάνεις άλλα πράγματα. Ποτέ δεν σταματάει η φαντασία. Το πιστεύω αυτό».







