Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου : ” Δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size , έχω μπερδευτεί ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα τον Λάκη Γαβαλά συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες ο οποίος και ρωτήθηκε για το Love Island αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Καλέ δεν έχω δει τίποτα! Έχει αρχίσει το Love Island; Η Ηλιάνα είναι όμορφη! Έχουμε απελευθερωθεί με τα κιλά, δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size. Έχω μπερδευτεί πραγματικά. Είτε ένας άνθρωπος είναι αδύνατος είτε ευτραφής ή κοντός ή ψηλός, να είναι υπέροχο να αισθάνεται αυτοπεποίθηση αλλά μη το διαφημίζουμε και πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς. «Δεν θα βγάλω μαντήλι να κλάψω για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ