Ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του: «Τρως τη σφαλιάρα και συνεχίζεις» !!!

Όπως είδαμε χθες στην Ανant premiere της σειράς ” Κόκκινο Ποτάμι ” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος και αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του Κώστα Καζάκου . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Είναι μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το Κόκκινο Ποτάμι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τη σειρά του Open.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε στη συνέχεια για την απώλεια του πατέρα του: «Αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή. Είναι πράγματα που δεν αποφεύγονται, πονάνε, τρως τη σφαλιάρα, σηκώνεσαι πάλι και συνεχίζεις».


Κλείνοντας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι κάτι που δεν μου είναι τελείως άγνωστο, το έχω ξαναπεράσει. Είναι δύσκολες καταστάσεις, τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ