Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου – «Εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο» !!!

Ο Κρατερός Κατσούλης πριν μερικούς μήνες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μιλήσει αναφορικά με το διαζύγιο του από την Κατερίνα Καραβάτου. Παράλληλα, δείτε τι έχει συμφωνήσει το ζευγάρι μετά τον χωρισμό.

Ο ο ηθοποιός αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον χωρισμό του από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και τόνισε πράγματα άγνωστα έως τότε στο κοινό. «Εμείς λέγαμε με την Κατερίνα πολλές φορές ότι πιο πολύ είμαστε μαζί στην εκπομπή τα πρωινά παρά τις υπόλοιπες ώρες και εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο, γι’ αυτό και δε θα ξανακάνω πρωινό. Το ότι δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης στον Τάσο Τρύφωνος.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ