O Xριστόφορος Παπακαλιάτης για τα νούμερα τηλεθέασης : ” Είναι άδικο να κρίνουμε κάτι απ’ αυτά ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσίασε τη σειρά του ” Μaestro ” και εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες όπου και μίλησε και αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα, είμαι κλεισμένος προκειμένου να παραδώσουμε. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός από τη στιγμή που είναι με υγεία και ευγένεια. Είναι καλό να γίνονται πράγματα με ουσία και νόημα”.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε: “Παλιά παρακολουθούσα τα νούμερα. Όμως, μιλάμε για έναν άλλο κόσμο πια, η καταμέτρηση είναι πολύ διαφορετική. Τώρα είναι άδικο να κρίνουμε τα νούμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη προβολής”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ