Μαρία Τζομπανάκη : H συγκινητική εξομολόγηση για τον εγγονό της – ” Μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο ” !!!

Όπως είδαμε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη στο The 2 night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη η οποία και αναφέρθηκε στο γάμο του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά αλλά και στον εγγονό της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Έχω εγγονό κι ακόμα δεν χωράει στο στόμα μου, όχι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέο, αλλά μου είναι παράξενο, μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, δηλαδή είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είναι πάρα πολύ ωραίο», είπε συγκινημένη η ηθοποιός.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο χρόνος τώρα για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, είναι η Γεωργία μου που είναι η κόρη μου, η γυναίκα του Ορφέα, είναι και οι άνθρωποι που αγάπη στην διάρκεια της ζωής μου και αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό μου, οι ρυτίδες είναι εδώ, το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μπορείς να συμπορευτείς με αγάπη μαζί του».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ