Σοφία Χατζηπαντελή : ” Ίσως έχει μεγαλύτερες απολαβές από την Βίκυ Καγιά ” – Ο εξαψήφιος αριθμός της περιουσίας της !!!

Την Σοφία Χατζηπαντελή οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν φέτος ως guest κριτή του GNTM5 μέσα από την συχνότητα του Star. Ωστόσο, σε κάποια επεισόδια από τώρα θα αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή αφού όπως μετέδωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά.

Επιπλέον, είναι πιθανό όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας καθώς η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει τόσα χρήματα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως τα έσοδά της στο εξωτερικό ξεπερνούν εξαψήφιο αριθμό.

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ