Νίκος Κοκλώνης για J2US : ” O τέταρτος κριτής είναι…” !!!

Το J2US επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha και αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα, που επιθυμεί η παραγωγή να δει στη σκηνή του μουσικού show. Το J2US αναμένεται να βγει στον αέρα περίπου στα μέσα Οκτώβρη, συνεπώς οι προετοιμασίες για την επιστροφή του είναι πυρετώδεις!

Το βράδυ της Τρίτης (20/9), ο Νίκος Κοκλώνης ήταν παρουσιαστής σε γνωστό event που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και, όταν έκανε δηλώσεις στις κάμερες τις ψυχαγωγικών εκπομπών, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον τέταρτο κριτή του μουσικού show, ο οποίος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

«Ο 4ος κριτής του J2US είναι γυναίκα», αρκέστηκε να πει ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής σχολίασε και τα ονόματα πως θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάθε πρωί βλέπω και διάφορα ονόματα που θα είναι στο J2US. Κάποια ισχύουν κάποια όχι. Εγώ έχω ήδη δύο αγαπημένα ζευγάρια, δεν θα σας πω ποια είναι αλλά δύο φαβορί τα έχω να ξέρετε».

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ