Όπως είδαμε πρόσφατα σε βραδινή εκδήλωση οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εκείνη ξεκαθάρισε όσον αφορά το μπέρδεμα σχετικά με το αν θα βρίσκεται στα backstage του J2US , η Κατερίνα Στικούδη ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Όλα θα τα ανακοινώσουν οι άλλοι, όταν πρέπει. Δεν μπορώ να πω περισσότερα εγώ», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο J2US.
«Η εκπομπή με την Κατερίνα Στικούδη, δεν θα συμβεί ούτως ή άλλως από τη στιγμή που εκείνη θα είναι στο J2us», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τον Στάθη Σχίζα να προσθέτει: «Ευτυχώς που υπάρχει και το Instagram γιατί και εμείς από εκεί το μάθαμε».
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Εγώ προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου μέσα από το τηλέφωνο ή μέσα από κάποια συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram, ωστόσο όλα καλά, καλή σεζόν να ευχηθώ σε όλη την ομάδα. Μου είχε γίνει κάποια κρούση, απάντησα θετικά αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο».
Πηγή faysbook.gr







