Στα «πατώματα» ο Γιώργος Λιάγκας: Ανακοινώθηκε η μεγάλη χαρά για την Φαίη Σκορδά !!!

Η Φαίη Σκορδά δείχνει να έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στην νέα τηλεοπτική σεζόν, με την παρουσιάστρια να κάνει μια νέα αρχή στον ΣΚΑΪ και να βλέπει το κοινό να την εμπιστεύεται έναντι του εγχειρήματος του Γιώργου Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια έκανε την πρεμιέρα της την περασμένη Δευτέρα (12/9) στο κανάλι του Φαλήρου και, κόντρα ακόμη και στην πιο αισιόδοξη πρόβλεψη των ανθρώπων του, δείχνει να καταφέρνει να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό, δημιουργώντας έναν ακόμη πόλο μέσα από το «Πρωινό μας» στην πρωινή ζώνη. Με την Φαίη ισχυρή, φυσικά, το τοπίο γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό για την τηλεθέαση, με την ίδια να ξεπερνά και χθες (14/9) τον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή της, κάνοντας τη διαφορά. Συγκεκριμένα, σημείωσε 16.8% στο δυναμικό κοινό έναντι του 11.8% για το «Πρωινό», με το «Πάμε Δανάη» βέβαια να κερδίζει την κορυφή με το 18.2%.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ