Βασίλισσα Ελισάβετ : Ο Έλληνας σεφ του παλατιού αποκαλύπτει για τον θάνατο της – ” Μας ειδοποίησαν πολύ νωρίτερα ” !!!

ΟΈλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ, Νίκος Κουλούσιας, μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε πως το προσωπικό του παλατιού ειδοποιήθηκε για τον θάνατο της βασίλισσας. Παράλληλα, ο Έλληνας σεφ περιέγραψε τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητές της, αναφέροντας ένα από πιθανά μενού που θα απολάμβανε μέσα στην εβδομάδα της.

«Μας ειδοποίησαν πολύ νωρίτερα από την ώρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του θανάτου της από το παλάτι. Απλά μας είπαν ότι πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη στολή μας», είπε αρχικά ο Νίκος Κουλούσιας.

Όσον αφορά στο μενού της βασίλισσας Ελισάβετ και τις προτιμήσεις της, ο Έλληνας σεφ αποκάλυψε: «Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε ό,τι θέλουμε. Ρύζι, μακαρόνια, πατάτες και ό,τι είχε υδατάνθρακα απαγορευόταν αυστηρά. Τα μενού έπρεπε να είναι γραμμένα στα γαλλικά με γαλλικές αυστριακές συνταγές και έπρεπε να είναι μαγειρεμένα με υλικά της εποχής.

Δεν μπορούσαμε να βάλουμε κεράσια ή φράουλες τον χειμώνα. Έπρεπε να έχουμε επαφή με τις βασιλικές τις φάρμες, ώστε να ενημερωνόμαστε για το τι υπάρχει και ανάλογα δημιουργούσαμε το μενού. Αγαπούσε πολύ να τρώει τόνο με αγγούρι για το πρωί. Το μεσημέρι αγαπούσε να τρώει ψάρι, σπαράγγια… Για βραδινό έτρωγε δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και μαρμελάδα σύκο».

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ