” Ήμουν στον ΣΚΑΙ και η Μαρία Αναστασοπούλου ήρθε φοιτήτρια . Τα πρώτα ραδιοφωνικά βήματα της έγιναν στη δική μου εκπομπή ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου με αφορμή τη καθημερινή της πρωινή εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«η Μαρία Αναστασοπούλου για να κάνει την αλλαγή και να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη προφανώς την θεώρησε πολύ καλή επιλογή. Ήμουν στον ΣΚΑΪ και η Μαρία ήταν φοιτήτρια, τα πρώτα της βήματα ραδιοφωνικά έγιναν στη δική μου εκπομπή. Και όχι μόνο στη δική μου, προς Θεού».

«Δεν είναι τα χρήματα το κριτήριο για να αφήσω τη δημόσια τηλεόραση. Δεν είναι καθόλου τα χρήματα το κριτήριο τουλάχιστον για εμένα».

«Υπάρχουν δύσκολες επαγγελματικές στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστείς θέματα και οι προσωπικές μας στιγμές. Μου έχει συμβεί να έχει φύγει η μαμά μου και εγώ να πρέπει να είμαι εκεί. Δεν το παίζω ηρωίδα καθόλου, αυτές είναι οι δυσκολίες» συμπλήρωσε η Χριστίνα Βίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ