Και ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην καλύτερή του φάση επαγγελματικά, μιας και οι συναυλίες του για ακόμη μία χρόνια είναι sold out και γεμάτες χιλιάδες κόσμο, ένα εντελώς απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μίας από τις τελευταίες του καλοκαιριού, στην Σαντορίνη. Υπενθυμίζεται, ότι σε δύο από τι συναυλίες του ο τραγουδιστής δέχτηκε “δωράκι” από θαυμάστριες.
Πιο συγκεκριμένα, αναστάτωση προκλήθηκε στο γήπεδο των Φηρών το βράδυ της Τρίτης 30/8, όταν άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας κάτω από την εξέδρα,, και όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα για την βόμβα.
Τι συνέβη στην συναυλία του Αργυρού
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τραγουδιστής μη θέλοντας να προκαλέσει πανικό, διέκοψε τη συναυλία εξηγώντας πως είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, και επέστρεψε στη σκηνή λίγο αργότερα όταν έγινε έλεγχος και όλα ήταν κανονικά, μιας και επρόκειτο για φάρσα.
Πηγή athensmagazine.gr







