Mαρία Αναστασοπούλου : Η σπάνια κοινή φωτογραφία στο instagram με τον επί 8 χρόνια σύντροφο της !!!

Τη Μαρία Αναστασοπούλου θα απολαμβάνουμε από τη νέα χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα».UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Η δημοσιογράφος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ενημέρωσης και ύστερα από 15 χρόνια αποφάσισε τη μετεγγραφή της από το ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη σπάνια κοινή φωτογραφία της στο Instagram με τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, συνεχίστε να διαβάζετε!

Μαρία Αναστασοπούλου: Η σχέση της με το Γιάννη Κολοκύθα

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε σχέση εδώ και 8 χρόνια με τον Γιάννη Κολοκυθά, που είναι επίσης δημοσιογράφος. Μάλιστα, οι δυο τους συνεργάζονταν και επαγγελματικά για μεγάλο διάστημα, καθώς ο σύντροφός της αποτελούσε το ραδιοφωνικό της ταίρι στη καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3, «Παιδιά της Αλλαγής». Ενώ, ήταν και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της.

Στο παρελθόν, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε δώσει μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για το σύντροφό της, δηλώνοντας: «Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα».

Η δημοσιογράφος κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα με το σύντροφό της. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε μία εξαίρεση και μας χάρισε μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία στη συνέχεια:

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ class=

Πηγή bestofyou.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ