Super Κική : ” Άφησα ό, τι πολυτιμότερο είχα και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο ” !!!

Η Σούπερ Κική μοίρασε απαντήσεις μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή instagrammer, μετά από ένα δύσκολο διάστημα, προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες και τα πατήματα στην καθημερινότητά της. Όπως υποστήριξε, κάνει ψυχοθεραπεία και αλλάζει συνήθειες που δεν πίστευε πως θα αλλάξει.

Σε ερώτηση follower για το αν θα ξεκινήσει και πάλι το stand up comedy και τις παραστάσεις, η Σούπερ Κική, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, απάντησε πως: «Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα το ξανακάνω». Σε άλλη ερώτηση για το αν είναι καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό, σημείωσε πως «Είμαι πολύ ήρεμη, κάνω ψυχοθεραπεία, διαβάζω βιβλία, γελάω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, έχω κάνει νέες γνωριμίες, τρώω καλά, παίρνω βιταμίνες, ετοιμάζω διάφορα πρότζεκτ, δοκιμάζω νέα πράγματα κι αλλάζω συνήθειες που δεν θα άλλαζα. Έχω εστιάσει πολύ στον εαυτό μου που τον είχα παρατήσει! Οπότε μπορούμε να πούμε πως είμαι καλά».

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ