“Νοσταλγώ τις Άγριες Μέλισσες. Από τότε που σταματήσαμε μου λείπει ένα κομμάτι” !!!


Στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο τηλεοπτικός “παπα-Γρηγόρης” από τις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που ολοκληρώθηκε, για το περιστατικό που έζησε με θαυμάστρια του που ήθελε να δει αν είναι αληθινά τα γένια του, για τα πικάντικα σχόλια στα social media αλλά και για την ξένη σειρά που συμμετέχει ως αφηγητής.

Για τις “Άγριες Μέλισσες” εκμυστηρεύτηκε: “Νοσταλγώ τις Άγριες Μέλισσες. Από τότε που σταματήσαμε τα γυρίσματα είναι σαν να μου λείπει ένα κομμάτι” ενώ παραδέχτηκε για το πόσο άλλαξε η ζωή του με τη σειρά: “Δεν άλλαξε και πολύ. Λόγω του ιού και αυτών των καταστάσεων δεν μπορέσαμε να το χαρούμε ούτε εμείς ούτε ο κόσμος. Νομίζω ότι κάποιοι θα ξεφεύγαμε. Όλο αυτό μας κράτησε γειωμένους και βοήθησε στο να είμαστε στο εδώ και στο τώρα”.
Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ένα περιστατικό που έζησε με θαυμάστρια λέγοντας: “Ήμουν σε μια έκθεση ζωγραφικής, ήταν δύο κυρίες άνω των 75 θα έλεγα, με πλησιάζει η μία μου τραβάει λίγο το μούσι και γυρνάει και λέει στη φίλη της ‘είναι αληθινό τελικά’. Δεν μου είπαν ούτε γεια, ούτε τίποτα, έφυγαν. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν ένα έργο τέχνης που απλά το είδαν κι έφυγαν”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ