Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πέρασε έναν εύκολο χρόνο στα αισθηματικά της, αφού χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και η προσπάθεια επανασύνδεσης, μάλιστα, συνοδεύτηκε από αποτυχία.
Αυτές τις μέρες λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, ταξίδεψε στην Πάρο, εκεί όπου απολαμβάνει τις μέρες της μαζί με τις φίλες της. Κάποιες φήμες την ήθελαν να έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό της , ενώ την ίδια στιγμή ακούστηκε έντονα πως και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, κάνει αυτή τη στιγμή διακοπές στην Κέρκυρα με νέα σύντροφο .
Φίλιππο Τσαγκρίδη
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποφάσισε να παραθέσει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φράση από το αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Ο Μικρός Πρίγκιπας».
«Ξέρεις… όταν είσαι πολύ λυπημένος αγαπάς τα ηλιοβασιλέματα… Antoine de Saint-Exupéry, Μικρός πρίγκιπας. Καλό Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια.
Πηγή youweekly.gr







