GNTM : Επέστρεψε ο Χριστόφορος Κοτέντος – Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα !!!

Σε γνώριμα λημέρια ο σχεδιαστής μόδας

Δυναμικά συνεχίζονται τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM. Οι οντισιόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί και οι παίκτριες βρίσκονται στη βίλα.

Τη νέα σεζόν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι αποκλειστικά κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα και όχι και αγόρια, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Σε ένα από τα επεισόδια θα επιστρέψει ως guest star ο Xριστόφορος Κοτέντος.

Ο σχεδιαστής μόδας, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του ως κριτής στους δύο πρώτους κύκλους του Νext Top Model θα κάνει comeback και θα προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του στα επίδοξα μοντέλα.

Την επιστροφή του έκανε γνωστή η Βίκυ Καγιά μέσω Instagram αναρτώντας φωτογραφίες τους από τα παρασκήνια.

Δείτε τις παρακάτω

Θυμίζουμε ότι ο Χριστόφορος Κοτέντος συμμετείχε στο GNTM τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011.

Παρουσιάστρια και κριτής ήταν -και- τότε η Βίκυ Καγιά. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο Τζένη Μπαλατσινού και coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ο Τάσος Σοφρωνίου.

O σχεδιαστής μετά το ριάλιτι μετακόμισε στην Αμερική. Πέρασε έναν χρόνο στο Λος Άντζελες και από το 2019 βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και στο Μανχάταν όπου ζει και δουλεύει.

Εκεί, συνεργάζεται με κολοσσούς της μόδας όπως ο Τom Ford και ο Tommy Hilfiger και ρούχα του έχουν φορέσει top models όπως η Σάρα Σαμπάιο αλλά και πολλές σταρ του καλλιτεχνικού χώρου με ονόματα όπως της Ριάνα και της Σελένα Γκόμεζ.

Πηγή : In.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ