Έξαλλη η Ζόζεφιν με τις φήμες που τη θέλουν να ζητάει λεφτά για τα αυτόγραφα : ” Tι βλακείες ακούγονται ” ?

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια φημολογία γύρω από το όνομα της Ζόζεφιν, μιας και την ήθελαν να ζητάει λεφτά για να δώσει αυτόγραφα σε πρόσφατη εμφάνιση της στη Λήμνο.

Η τραγουδίστρια απάντησε σε ένα σχόλιο που δέχθηκε, ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;” ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Ζόζεφιν, με την ίδια να απαντά: “Τι βλακείες ακούγονται”. Η ίδια έγραψε: “Παιδιά μην πιστεύετε fake λογαριασμούς. Το μαγαζί ήδη κινείται νομικά”.

Έξαλλη η Ζόζεφιν με τις φήμες που τη θέλουν να ζητάει λεφτά για τα αυτόγραφα: "Τι βλακείες class=

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ