Ιωάννα Τούνη : Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της – ” Θα κάνω πάλι εμετό ” !!!

ΗΙωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή influencer έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη και έτσι βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι της και ξεκουράζεται, είτε μόνη είτε έχοντας κοντά της αγαπημένα της πρόσωπα.

Σήμερα (2/8), η επιχειρηματίας έκανε νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και εξομολογήθηκε πως νιώθει συνέχεια άρρωστη και ό,τι τρώει δυστυχώς την ενοχλεί, με συνέπεια να κάνει εμετό. «Καλημέρα, κάθομαι σπίτι και τρώω φρυγανιές και λαπά εδώ και κάποιες μέρες, γιατί το στομάχι μου είναι χάλια. Απλά καταλήγω στο ότι ποιο είναι το νόημα να τρώω φρυγανιές και λαπά και να κάνω πάλι εμετό; Και να έχω ένα τσουρέκι με σοκολάτα που με περιμένει εκεί πέρα και μπορώ να το ζεστάνω λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων και να το φάω! Κι ας το κάνω ρε παιδί μου και αυτό εμετό. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω φάει», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220802164522_0F4DD187C8217BAE0E7810AD0176BBB1_video_dashinit.mp4?_=1

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ