Παράτησε την τηλεόραση , μεγαλώνει τα 3 παιδιά της : H ξανθιά καλλονή πρώην του Γιώργου Λιάγκα ζει μόνιμα στην επαρχία

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αν και έχουν χωρίσει, παραμένουν δύο γονείς που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους γιους τους, έχοντας τους ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αν και έχει απασχολήσει την εγχώρια showbiz λόγω του διαζυγίου με την Φαίη Σκορδά και την μετέπειτα τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο πρωινό του Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας πριν από τη Φαίη Σκορδά είχε σχέση με άλλη ξανθιά παρουσία από την τηλεόραση.

Γιώργος Λιάγκας: Τι ανέφεραν παλιά δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

Συγκεκριμένα πριν από 20 χρόνια ο παρουσιαστής ζούσε τον έρωτά του με την Έλενα Γραβέζα, η οποία σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών. Η ίδια τότε εργαζόταν στην τηλεόραση και η σχέση τους είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές, με τις φωτογραφίες τους από κοινές εμφανίσεις να δημοσιοποιούνται σε μεγάλα περιοδικά.

Μετά τον χωρισμό τους, η ξανθά καλλονή, παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Δαουλάρη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και μένουν μόνιμα στη Λάρισα!

Γιώργος class=

Πηγή : enimerotiko.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ